درمان وسواس فکری و عملی شدید بدون دارو ⭐️راه درمان وسواس فکری

· 1 min read
درمان وسواس فکری و عملی شدید بدون دارو ⭐️راه درمان وسواس فکری

میدونم خیلی پر حرفی شد ولی یه مسئله دیگه هم هس اینکه من اتفاقات رو توی ذهنم بزرگ جلوه میدم و این کلی وقت و تمرکزم رو میگیره مثلا از وقتی موهام چرب شده اونقدر این مسئله رو بزرگش می کنم و به چیزهای ربطش میدم که …. من یه پیشنهاد دارم که برا خودم خیلی کار سازه اینکه یک متن ریلکسیشن یعنی چیز ی که آرومتون میکنه …طبیعت و …. به زبون خودتون ظبط کنید و گوش کنید آخرشم یه تلقین هایی بکنید مثلاینکه من الان درمان شدم خداروشکر و زندگیم خوب شده و…‌ با زبان حال بگید….
وسواس همجنسگرایی ناشی از پورنوگرافی نیست و از اضطراب ناشی می شود ولی پورنوگرافی می تواند افکار وسواسی در اینباره را تشدید کند. باید به میزانی گوش دهید که اضطراب در شما پایین بیاید. باید یدانید که این افکار وسواسی نه بدلیل بد بودن شما بلکه اتفاقا بدلیل بیش از حد اخلاقی بودن شما بذهنتان می رسد. عمده وسواسم فکری که بعضی مواقع بصورت عملی(شستن دست و …)در میاد.

راه های برخورد با پرخاشگری کودک


در گوشه ای از صفحات سپید، پسرکی لاغز مشغول توپ بازی کردن با مادری است که لبخندی بزرگ روی لبانش نشسته. امید یعنی بیاندیشیم، باور داشته باشیم و بدانیم راهی هست که می‌توانیم آنچه را از زندگی می خواهیم بدون در نظر گرفتن چالش ها و موانع پیش روی مان داشته باشیم،گاهی اوقات این اندیشه بهترین نتیجه مطلوب رابه ارمغان می آورد. برای داشتن آینده ای روشن، امیدوار بودن ضرورت دارد و این امر شامل تعیین و اقدام به عملی کردن اهداف است . کودکانمان بیاموزیم که امید سخت ترین راههای زندگی را هموار می کند و آینده شان را با آموختن امیدواری ، تضمین کنیم. فرزندان ما هم از ما می آموزند و رفتارهایمان بر نسل آینده هم تاثیر خواهدگذاشت.


او متوجه نحوه شعر خواندن و بازی شما با کلمات میشود در نتیجه شما میتوانید مهارت های فکری و مهارت‌های زبانی بیشتری را به کودک خود آموزش دهید . در تربیت کودک 2 ساله لجباز شما نیاز به راهنمایی هایی دارید که با مشاوره تربیت کودک میسر میشود و به تنهایی و به وسیله خودتان انجام پذیر نیستند . در این مسیر با مراجعه به یک مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی شما میتوانید به بهترین نتیجه های ممکن در تربیت کودک 2 ساله خود دست یابید .
توسعه حافظه در سنین پیش دبستانی از اهمیت زیادی برخوردار است، در درجه اول برای تحصیل موفق، توانایی تسلط بر برنامه درسی. از آنجایی که در سن پیش دبستانی نقش اصلی به بازی داده می شود، پس با کمک آن ارزش دارد که روی توسعه حافظه کار کنیم. به لطف آن می‌توانیم فعالیت کودکان را تحریک کنیم، حافظه کلامی و منطقی را افزایش دهیم و همچنین فرآیند یادگیری را هیجان‌انگیزتر و هیجان‌انگیزتر کنیم. این علاقه به چیزهایی است که به کودک ارائه می شود که به خاطر سپردن اجازه می دهد. کودکان در سال‌های اولیه دبستان، توانایی نظم بخشیدن به عادات تماشا کردن خود را ندارند و کودکی که دائماً تلویزیون تماشا می‌کند شانس ورزش کردن، اجتماعی شدن، مطالعه و بازی کردن را از دست می‌دهد.
مثلا به او بگویید که می توانی زمان درس خواندنت را مشخص کنی و یا در انجام تکالیفی همچون موضوع انشا و فعالیت های فوق برنامه حق انتخاب و آزادی داشته باشد. هدف این است که وقتی کودک مجبور است که کاری را با بی‌میلی انجام بدهد، بر او تاثیر بگذاریم و به اندازه‌ی کافی او را بشناسیم تا بفهمیم که چه آرزوهایی دارد. شما به عنوان پدر یا مادر، باید مهارت‌های او را در تعریف چیزهایی که برایش مهم است تقویت کنید.
انتظار نداشته باشید همه ی بچه ها یکسان عمل کنند. ممکن است یکی از فرزندان شما در آزمون ها و تست ها بدون آمادگی چندانی، عملکرد خوبی داشته باشد در حالی که فرزند دیگرتان پس از تلاش بسیار نمره ای در حد متوسط کسب کند. از تشویق مدام نمرات خوب اجتناب کنید و نگاه منطقی و واقع بینانه نسبت به علایق و توانمندی های فرزندتان داشته باشید. با تحسین توانمندی های کودک به جای نمراتی که کسب می کند، این پیام را به فرزندتان برسانید که مهارت های دیگری چون هنر، ورزش و ارتباط های اجتماعی نیز اهمیت دارند. این روش ها تا حدی می تواند موفقیت آمیز باشد اما تداوم ندارد.
عواطف کودکان و نوجوانان هم بخشی از شخصیّت آنان و محتاج رشد و هدایت است، و هم ابزاری است قوی برای نفوذ معلّم و مربّی به دنیای روحی دانش آموز. دو زبانه بودن از بدو تولد تا 2 تا 3 سالگی گاه باعث کند شدن فرایند صحبت کردن کودک می‌شود. بهتر است در شروع زبان اول آموزش پایه کامل شود و ذخیره لغات کودک به شکل نسبی کامل شده و بعد زبان دوم آموزش داده شود ولی اصل، توجه به میزان هوش و توان یادگیری کودک است یعنی از کودکی به کودک دیگر اين مسئله متفاوت است. فشار روی یادگیری گاه کودک را از لحاظ یادگیری زبان دچار مشکل کرده و اختلال تکلم ایجاد مي‌کند.
نمیدونم وسواس هستش یا نه؟ مثلا یه مقنعه دارم وقتی اونو سر میکنم احساس میکنم گوشام سنگین میشنون. کتاب خود درمانی وسواس را از فروشگاه سایت تهیه کرده و مطالعه کنید. هر چه زودتر به درمان اقدام کنید راحت تر درمان وسواس انجام می شود. کتاب درمان وسواس با کمک خود را نیز از فروشگاه سایت تهیه کرده مطالعه کنید. راه درمان وسواس فکری شما ان است که بروید مغازه سوپری و بعد از خرید بگویید پول همراه من نیست.
یک روش عینی و عملی براي پیدا کردن راه حل ها، روش بارش ذهنی است. در این روش سعی می کنیم بدون قضاوت کردن، بازداري، ارزش گذاري و ... راه حل هاي متعدد و متنوعی براي مشکل ارایه دهیم.  روش هایی برای جلوگیری از لجبازی کودک  مدیریت هیجان، فرد را قادر می سازد تا هیجان ها را در خود و دیگران تشخیص داده، به نحوه تأثیر آنها بر رفتار پی ببرد و بتواند واکنش مناسبی به هیجان هاي مختلف نشان دهد. افراد دارای هوش هیجانی قادرند از هیجانات به نفع خود و روابط شان استفاده کنند. هر یک از مقابله هاي بالا به دو دسته سالم و ناسالم تقسیم می شوند.
شما چه دیدی نسبت به مطالعه دارید؟ آیا در جمع خانواده به مطالعه مجله و کتاب می پردازید یا سال به سال یک خط مطلب نمی خوانید ؟ اگر اینگونه هستید نباید از فرزندتان توقع داشته باشید، فردی اهل مطالعه شود. شما در عمل به او الگویی برای مطالعه ارائه نداده اید. هنگامی که با کودکانتان بیرون می روید ، از او بخواهید کتاب ها و مجلاتی را که برایش جالب است انتخاب کند و اگر شما هم کتاب را از نظر کیفی مناسب تشخیص دادید آن را بخرید و این کتاب ها را در کتابخانه مخصوص او قرار دهید. مطمئناً همه بارها و بارها خرده های "پلنگ" را دیده اند که در آن به راحتی می توان وجود آبله مرغان را با لکه های سبز مشخص روی بدن تشخیص داد. محلول سبز درخشان جوش را درمان نمی کند، اما دارای اثر ضد عفونی کننده است و خطر عفونت باکتریایی ثانویه را کاهش می دهد. علاوه بر این، سبز درخشان تا حد زیادی زخم ها را خشک می کند و خارش را کمی تسکین می دهد.
بهتر است با حوصله و بردبار باشیم و با خود باوری مثبت و عزت نفس به کودکان کمک کنیم و از هر روشی برای درمان لجبازی استفاده می کنیم مراقب باشیم که کودکان به خود یا دیگران آسیب نرسانند. یعنی به جای بحث و متهم کردن دیگران ارام و بدون برهم زدن امنیت افراد خانواده به خصوص کودکان مشکلات و مسایل رامی توان به راحتی حل کرد. به طوری که هم خود و هم دیگران از این نوع گفتگو لذت ببرند. نگاهی بهتر است وقتی فرزندمان شروع به داد و بیداد می کند خیلی سرد و بی توجه از کنارمساله عبور کنیم به طوری که با متوجه نشده ایم ویاموضوع برایمان اهمیت ندارد. بچه ها هنگامی که به مدرسه می روند صدها کلمه را می فهمند اما فقط چند کلمه را می توانند بخوانند و بخش کنند و در ضمن مهارت کافی برای درک مطلب نوشتاری پیچیده را ندارند و به همین دلیل دچار محدودیت می شوند. پسرش با خواندن جزوه متقاعد شده بود که کلسترول می تواند مسئله آفرین باشد اما همچنان اعتقاد داشت که کلکی در کار صنایع تولید تخم مرغ هست.
قدرت حل مسئله، جهت گیری علائق، اندوختن تجربه، و پرورش قدرت تخیل و آشنایی با نقش های مختلف اجتماعی ، مسائلی است که باید در نحوه تربیت همه کودکان بگنجد. بنابراین در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات نو و کاربردی را به شما ارائه دهیم. نوجوانان در کش و قوس، مرحله هویت یابی، با احساسات متناقض بسیاری مواجه می شوند و بنابراین نیاز دارند که مورد محبت و توجه والدین خود باشند. علاقه تان را در رفتار، نشان دهید، تولدشان را جشن بگیرید، اشتباهاتشان را ببخشید و فراموش کنید، به حرفها و مشکلات آنها گوش دهید و برای رفع مشکلاتشان، با آنها همدلی و همراهی کنید.

مشاوره کودکان استثنایی


اگر رفتار خوبی با کودکتان نداشته باشید او فردی لجباز و نافرمان خواهد شد. اگر مسئله ای کوچک است، اندکی شکیبایی کنید و به این فکر کنید که او جگر گوشه شماست. همین امر موجب می شود، تا شما فرزندتان را در راه رسیدن به خواسته و استعدادش همراهی کنید. شاید باور نداشته باشید، اما نگاه مثبت به آینده فرزندتان این باور را در آنها پرورش می دهد که با تلاش قطعا انسان موفقی خواهند شد. پس اگر فرزندی صبور، با ادب، صادق و مسئولیت پذیر می خواهید.

خودتان هم الگویی برای او باشید و اجازه دهید ببیند که در مقابل مواد اعتیاد آور نه می گویید. وقت بگذارید تا فرزند کودکستانی یا کلاس اولی تان را که هر روز بعد از مدرسه مشغول انجام نقاشی ها و کارهایش می شوند و گاهی هم غر می زند، تماشا کنید. مکانی را برای نمایش کارهای هنری، داستان ها، پاداش ها، یادداشت های تشویق، فعالیت ها و عکس های بچه ها و والدین اختصاص دهید. با مشارکت هر عضو خانواده، کوچک و بزرک، در برنامه ریزی برای اهداف، مسافرت ها و حل مشکلات «گروه خانوادگی تان» را بسازید.
از سوی دیگر در بعضی از کودکان و نوجوانان این ترس ها نشانه ای از اختلالات اضطرابی است؛ بچه هایی که در طول روز نیز نگران به نظر می رسند یا از مسائلی اجتناب کرده و می ترسند. تعارضات خانوادگی و اضطراب والدین نیز در ایجاد این ترس ها نقش مهمی دارند؛ مساله ای که کودک را نسبت به محیط اطراف حساس تر و آسیب پذیرتر کرده و ترس های طبیعی مقتضای سنش را بدتر و پایدارتر می کند. همه ی ما می خواهیم بچه هایی با اعتماد به نفس و محکم داشته باشیم که آرام باشند، هنگام مواجهه با مشکلات حل مساله کنند و نگرانی های کوچک را به تنهایی حل کنند. ما می خواهیم فرزندمان هم مستقل باشد، هم صمیمی.
برای انجام این فعالیت ساده کافیست کیسه ی شن کوچکی را روی سر کودکتان قرار داده و از او بخواهید بدون دخالت دستهایش کیسه را روی سر خود نگه دارد. برای جذاب تر شدن این بازی می توانید تعدادی مانع سر راه او قرار دهید تا از روی آن ها رد شود. دعواهای زمین بازی، نمرات کم و یاد گرفتن این که چگونه با این مسائل کنار بیایند، فرایندی از رشد است. زمانی که می خواهید با کودک رو به رو شوید، ویژگی های سنی او را در نظر بگیرید. وقتی دخترتان می گوید از مدرسه متنفر است، شاید به این معنی است که کلاس برایش خسته کننده شده یا درس های جدید را نمی فهمد، تحت فشار است یا رابطه ی خوبی با معلم ندارد. این که می گوید از هم کلاسی هایش متنفر است شاید احساس می کند کسی دوستش ندارد، نادیده گرفته شده، یا مورد آزار واقع شده است.
شاید معلم مدرسه ابتدایی کودکتان به شما گفته باشد که آنها پس از زنگ ورزش و زنگ تفریح رفتار و تمرکز بهتری دارند. کودکانی که در کلاس های ورزشی و تفریحی ثبت نام کرده اند اصولا نمره های بالاتری هم کسب می کنند. زیرا با تحرک زیاد می توانند احساسات خود را تخلیه کنند. به کودک خود کمک کنید تا درک کند مطالعه تنها خواندن کتاب نیست. تبلیغات بیلبوردهای بزرگراه‌ها، تابلوهای مغازه‌ها، نوشته‌های روی جعبه‌های خوراکی و یا حتی وب‌سایت مخصوص کودکان.
با این حال در همه این موارد، حتی در مواردی که کودکان مبتلا به اختلالات رفتاری جدی تشخیص داده شده اند، والدین می توانند تأثیر قدرتمندی برای کنترل پرخاشگری کودکان داشته باشند. مشاوران خانوداه آویژه در این مقاله سعی کرده اند به صورت کامل راهکارهای برخورد با پرخاشگری و نافرمانی کودکان را توضیح دهند. لطفا برای کارایی آن را تا پایان مطالعه کنید. شاید به عنوان یک مادر جوان فکرتان مشغول این موضوع باشد که کودک در ۸ سالگی چه ویژگی‌هایی دارد؟ در این مطلب از درمانکده قصد داریم به ویژگی‌های کودک در ۸ سالگی بپردازیم.
میزان خواب كودكان مستقیما بر رشد جسمی و روانی آنها تاثیر می‌گذارد. تحقیقات نشان داده است كه كمبود خواب بر اخلاق، رفتار ، هوش و یادگیری كودك تاثیر می‌گذارد. بچه‌هایی كه خواب كافی ندارند حافظه ضعیف‌تری دارند و نمی‌توانند توجه كافی به موضوعات مختلف داشته باشند. در یك تحقیق در سال 2009 نشان داده شد كه نوجوانانی كه در تست هوش نمره كمی آوردند، كسانی بودند كه مشكلات خواب داشتند. کودکان هم مانند سایر افراد کنترل شدن بیش از حد را دوست ندارند و در این صورت دست به نافرمانی می زنند. به همین دلیل اجازه دهید که کودک حق انتخاب داشته باشد.
کودکان همان ساعات اولیه صبح به میزان قابل توجهی دچار افت قند خون می‌شوند و با توجه به این كه بیشترین زمان فعالیت ذهنی دانش‌آموزان و یادگیری مطالب درسی صبح است .... نباید کودک را وادار کنیم طبق خواسته ما به آموزشی تن دهد که خود به آن علاقه‌مند نیست. کار کودک بازی است و ابزار آموزش کودک در سنین پایین نیز بازی است، مثلا در بازی‌های کلامی می‌توان گنجینه لغات کودک را افزایش داد.
اگر فکر می کنید کودک شما از راه توصیه و نصیحت تربیت می شود، اشتباه می کنید. او رفتار پدر و مادرش را در موقعیت های مختلف مشاهده کرده و شیوه رفتار با دیگران را یاد می گیرد. عیبی ندارد اگر گاهی اوقات کودک خود را در انجام کارهای خانه درگیر کنید. کودکان اغلب در این سن علاقه مند به کمک کردن به مادر یا پدر هستند. زمانی که به کودک اجازه می دهید در انجام امور منزل با شما همراه شود، مهارت انجام کار گروهی و احساس استقلال را در او تقویت می کنید. نه تنها كودكان بلكه نوزادان هم درباره بدنشان حس كنجكاوي دارند و اين يك حس طبيعي و سالم است .
هر چقدر این مرحله با دقت و ثبات بیشتری در عکس العمل های والدین انجام شود، گذر از این مرحله برای کودکان بهتر و سالم تر اتفاق می افتد. آیا کودک شما در به خاطر سپردن شکل کلمات مشکل دارد؟ نمی تواند اسم خود را بنویسد؟ نامرتب، ناخوانا و با فاصله کلمات را درج می کند؟ اگر پاسخ شما به چنین پرسش‌هایی، مثبت است احتمال وجود اختلال نوشتن در کودک شما، پررنگ است. دیسگرافیا، یک اختلال جزئی در فرآیند نوشتن بوده که با فقدان کارکردهای ذهنی درگیر... رفتارهای غیرعادی که به صورت تکراری ناگهان، غیر ارادی و نامنظم در فرد روی می دهد را تیک عصبی می گویند. بروز تیک عصبی در کودکان بیشتر به علت ژنتیک، عوامل وراثت و بعد عمل کردی مغز است.